Când ipocrizia este ridicată la nivel de politică globală

Pe măsură ce timpul trece este tot mai evident că ceea ce se întâmplă în jurul acestui ”nou corona virus” nu face parte dintr-un joc al hazardului. Declarațiile, mai directe sau mai pe ocolite ale unor personalități care au în mână viitorul a miliarde de oameni conduc spre o concluzie sinistră. Se dorește împuținarea forțată a populației lumii! Prin ce metode, vedem cu toții.

Cu riscul de a fi acuzat că sunt obtuz, că sunt manipulat de nu mai știu care puteri străine, că sunt adeptul teoriei conspirației sau că sunt reticent față de politicile de protecție pe care, îngrijorate de soarta mea, autoritățile naționale și ale UE le-au elaborat pline de empatie, voi spune ce am de spus.

 Pe cine deranjează existența generațiilor dinainte de 1955?

Cei cărora li s-au suprimat aproape toate drepturile omenești, inclusiv dreptul de a respira aer curat, sunt vârstnicii născuți înainte de 1955. Obligați la izolare timp de 22 ore din 24, rămași fără asistență medicală dacă nu au ”norocul” să fie infectați cu virusul la modă, lipsiți de medicamentele care le asigurau supraviețuirea, scoși de la ventilație în sălile de terapie intensivă  pentru a se asigura supraviețuirea altora mai tineri, urmăriți de poliție ca niște infractori, obligați să trăiască între patru pereți și să se hrănească cu minimul necesar, lipsiți de interacțiunea cu restul familiei, eliminați practic din viața socială și priviți ca o povară, ei au ajuns să pizmuiască libertățile mult mai largi pe care le au, prin lege, animalele lor de companie. Mesajul guvernanților? Rămâneți în casă până când vrem noi. Muriți liniștiți acolo, noi ne vom îngriji de contabilizarea zilnică a sicrielor voastre.

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, trecută și ea bine de o a treia tinerețe (născută în oct.1958), declara cu două zile în urmă: ”Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârșitul anului pentru a le proteja de corona virus” Și este puțin probabil ca Ursulei von der Leyen să-i iasă vorbele din gură fără rost. Este cât se poate de sigur că la nivelul UE, acolo unde nu s-a mișcat nimic pentru ajutorarea celor loviți din greu de gripa aceasta ciudată (desi ar fi avut obligația s-o facă), se coace ceva pentru bătrânii statelor din Uniune. Pare tot mai clar că măsurile, identice, luate în toate statele Uniunii pentru izolarea și excluderea din societate a vârstnicilor nu s-au luat la inițiativa statelor suverane. Pare tot mai clar că a fost un ordin sau, mai diplomatic spus, o indicație din partea celor care conduc Uniunea Europeană.

Vă puteți închipui cum va arăta (dacă va scăpa cu viață) un bătrân după ce a stat închis în casă opt luni de zile? Va fi asemnea unei sălbăticiuni, speriat de lumea înconjurătoare, lipsit de repere și simțindu-se de prisos într-o lume care îl respinge și pe care o simte ostilă în fiecare clipă.

Așa vă doriți să arate seniorii națiunilor din Uniunea Europeană, doamnă von der Leyen? Dumneavoastră ați sta închisă între cei patru pereți ai unei cămăruțe 3×3 metri timp de 300 de zile, fără rude, fără prieteni, fără asistență medicală, fără nicio mângâiere sufletească, sub discutabilul pretext că ar exista o probabilitate de 0,3%  să contractați o gripă despre care până acum nimeni nu știe nimic și a cărei singură regulă este că nu respectă nicio regulă? S-a stabilit cumva la nivelul Uniunii Europene ca timp de două ore pe zi, între 11.00 și 13.00, virusul acesta să nu atace persoanele în vârstă înghesuite ca oile la strungă, în cozi interminabile, pentru a avea un kilogram de cartofi în traistă sau pentru a-și  cumpăra o aspirină? Ori bătrânii sunt adunați acolo, unul în altul, acum când propăvăduiți ”distanțarea socială”, cu un alt scop?

Confruntat cu această realitate, oricât de îngăduitor ai fi, nu se poate să nu te indignezi observând  că, în aceste zile, ipocrizia a căpătat dimensiunea unei politici globale.

Să fie insistența pentru vaccinarea în masa o obsesie gratuită?

”Fără vaccin trebuie să limităm cât mai mult contactul cu persoanele în vârstă”, a mai adăugat șefa Comisiei Europene. Nici această propoziție nu este aruncată din greșeală în malaxorul mass-media.

Vom vedea, ideea vaccinării obligatorii a întregii populații a globului însoțește ca un leitmotiv spusele celor mai importanți oameni de pe planetă.

În 1988, Prințul Philip al Marii Britanii spunea că, dacă ar fi să se reîncarneze, şi-ar dori să fie un „virus mortal”, care să reducă populaţia lumii

Bill Gates, nici el un tinerel (născut la 28 oct 1955!), susținea cu argumente demne de adormit copiii că întreaga populație trebuie vaccinată. “Lucrurile nu vor reveni la normal până nu vom avea un vaccin care va ajunge în toată lumea”, a declarant el despre ceea ce, referindu-se la COVID-19, numea”un scenariu de coșmar”. Presa internațională ne mai informează că Bill Gates investește în linii de producție din 7 fabrici diferite în vederea obținerii celor mai promițătoare vaccinuri anti-COVID-19. Sumele investite sunt de ordinal miliardelor de dolari! La începutul lunii martie, același Bill, la fel de preocupat de soarta omenirii declara: “Dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate și serviciile de sănătate a reproducerii, am putea reduce (populația planetei) cu 10% sau 15%”. Fondatorul Microsoft susține că reducerea populației Pământului este necesară pentru a opri procesul de încălzire globală, reducând emisiile de dioxid de carbon, în condițiile în care populația planetei se îndreaptă vertiginos spre pragul de 9 miliarde de oameni.[1]

La 13. 04. 2020 Organizația Mondială a Sănătății, forumul Mondial care e preocupat de sănătatea întregii omeniri, anunță că virusul COVID-19 este de 10 ori mai ucigător decât o gripă sezonieră (conform oricărei statistici este o minciună de 10 ori mai mare decât o minciună obișnuită!) și ca urmare va trebui să devină obligatorie vaccinarea în masa a populației globului!

Desigur, nu poți ignora aceste semnale (și multe altele asemenea), considerând că sunt vorbe aruncate în vânt. Nici nu poți să nu te întrebi: de ce tocmai acum sunt ei preocupați de problematica vaccinării? Doar din dragoste dezinteresată pentru noi, săracii planetei, să se fi investit miliardele de dolari la care acești megabogați țin atât de mult? Despre ce fel de vaccinări este vorba, cine și cu ce scop le produce, ce altceva se mai poate inocula odată cu vaccinul având în vedere posibilitățile aproape nelimitate ale tehnologiei manipulării virusurilor în secolul XXI, posibilități combinate cu dorința exprimată deschis de reducere a populației planetei?

Sunt întrebări legitime. Și, atâta vreme cât nu sunt clarificate aceste aspecte intenționat păstrate în ceață, nimeni nu poate fi învinuit pentru că se gândește la ele.

Un refren vechi, niciodată uitat: Să reducem forțat populația lumii!

Cu peste două sute de ani în urmă, Thomas Maltus își exprima public îngrijorarea după ce ajunsese la concluzia că populația lumii crește în progresie geometrică iar mijloacele de subzistență în progresie aritmetică. Ceva trebuie făcut, susținea el. Și, deși de atunci s-au scurs două secole, această preocupare nu a murit niciodată.

Cu numai unsprezece ani în urmă, în mai 2009, la New York, a avut loc o întrunire a celor cei mai bogați oameni ai planetei. O adunare a miliardarilor, cum o caracteriza The Wall Street Journal. Care credeți că a fost tema cea mai discutată (în secret, desigur) de aceștia? Da, ați ghicit. A fost tema pericolului suprapopulării planetei din cauza creșterii necontrolate a numărului celor vârstnici. Vă închipuiți cumva  că cei de acolo erau niște puști fără minte? Nu! Nici pe departe.

Conform jurnalistului Robert Frank, cel care a scris în The Wall Street Journal articolul ”Billionaries Try to Shrink World’s Population” (”Miliardarii încearcă să reducă drastic populația lumii”), au fost prezenți la întâlnirea de la New York  următorii: Bill Gates (66 ani); Warren Buffet (90 ani); David Rockefeller (94 ani atunci, decedat cinci ani mai târziu); Eli Broad (87 ani); George Soros (90 ani);Ted Turner (82 ani); Oprah Winfrey (67 ani); Michael Bloomberg (79 ani) și alții cam din aceeași generație.

Între măsurile discutate acolo, ne spune Robert Frank, s-a aflat și problematica eugeniei. Pentru cei care nu cunosc termenul,” eugenia s-a folosit ca justificare pentru măsuri coercitive discriminatorii susținute de anumite state, precum sterilizarea forțată a persoanelor cu defecte genetice, omorârea persoanelor cu afecțiuni grave, și chiar, în anumite cazuri, genocid asupra raselor privite ca rase inferioare”  (citat din Wikipendia)

Problema este că ei, bogații lumii nu discută de dragul discuției. Ei sunt cei care dictează iar politicienii, legați ombilical de sursa banilor, îi ascultă orbește!

Christine Lagarde (o jună și ea, născută la 1 ianuarie 1956), fosta președinte a FMI, este de asemenea preocupată de faptul că, odată cu trecerea timpului, prea mulți vârstnici rămân în viață.”Bătrânii trăiesc prea mult și asta reprezintă un risc pentru economia globală” a spus ea (deși, ulterior, s-a încercat să se dea vina pentru această memorabilă gafă politică pe președintele Băncii Central Europene din urmă cu câțiva ani).

Observați? Nu tinerii sunt îngrijorați. Nu tineretul dorește dispariția celor vârstnici. În mod inexplicabil pentru omul de rând, dispariția bătrânilor o doresc unii bătrâni care se cred deasupra societății, care se socotesc atotputernici fiindcă au funcții mari și miliardele le umflă conturile,  fiindcă au impresia că sunt responsabili de viitorul lumii sau fiindcă își închipuie că, din cauza problemelor generate de suprapopularea planetei, lumea viitoare nu va fi suficient de ofertantă cu cei care le vor urma în vârful piramidei și, prin urmare, ar putea pierde mormanele de bani strânse de ei de la sărăntocii globului.

Numai un redus mintal poate socoti că toți bătrânii sunt bolnavi și prin urmare sunt singurii vulnerabili în fața bolii

Dacă nu vrei cu tot dinadinsul să scapi de ei, este o prostie monumentală (sau o manipulare ordinară) să lipsești oamenii de libertate pe criterii de vârstă. Și, ciudat, nimeni nu remarcă asta. Să mai și spui că îi închizi, adică să le faci rău, pentru a-i proteja împotriva altui rău, o boală care i-ar ataca letal numai pe cei deja suferind de unele maladii ”socotite” ca fiind specifice vârstei a treia, este o altă mare minciună. De ce este o stupizenie de ne iertat? Fiindcă e la mintea oricărui Gâgă că cineva aflat la 75 de ani poate fi mai sănătos decât altcineva la 50 sau la 40 de ani. E la mintea oricui nelovit de boala pupincurismului (maladie căreia încă nu i s-a descoperit antidotul deși e veche de când lumea; prin urmare, e la fel de periculoasă ca acest nou corona virus fără antidot și el) că atunci când iei măsuri punitive la grămadă cu oamenii, având ca unic criteriu vârsta, dacă nu ești țâcnit sau tâmpit cu diplomă, atunci înseamnă că execuți ordinele cuiva, ori că urmărești niște scopuri necurate.

În fond, vârstnicii nu cer decât să fire tratați identic cu ceilalți membri ai societății. Nu guvernanții sunt cei care hotărăsc când să trăiască și când să moară bătrânii țării. Discriminarea pe criterii de vârstă este un abuz de ne tolerat. Un exces care întoarce societatea de azi cu milenii în urmă

Iată cum, într-un mod subtil și elegant, Matei Vișnec (poet și dramaturg român trăitor în Franța) ne atrage atenția că este ceva în neregulă în ceea ce privește mortalitatea sporită a vârstnicilor atribuită acestui virus. Că cineva, undeva, dorește cu tot dinadinsul dispariția bătrânilor:Or, iată acum (…) că de transferarea bătrânilor în lumea cealaltă se ocupă un coronavirus. Statisticile sunt unanime, majoritatea celor morţi în urma contaminării cu COVID-19 sunt oameni avînd peste 60 de ani. De la începutul epidemiei, în Franţa, jurnalele televizate încep aproape sistematic cu dramele intervenite în diverse case de bătrâni unde virusul a intrat nu se ştie cum, iar pensionarii mor pe capete. Este ca şi cum COVID-19 ne-ar fi auzit în ultimii ani că ne tot plângem de fenomenul îmbătrânirii populaţiei şi ar fi decis, în felul său, „să ne dea o mână de ajutor“.

În loc de concluzii

În mod normal, un astfel de expozeu ar trebui să se încheie cu niște concluzii. Numai că, de data aceasta, concluziile rămân pe seama celor care, supraviețuind iadului creat de noi nouă, peste ani, vor reuși să dezlege șarada acestui eveniment dezastruos numit COVID-19. Dacă vor reuși!

În mod cert, ceea ce se vede acum seamănă cu un experiment la scară globală creat de de un geniu al răului. Scopurile sale adevărate, obiectivele reale, nu pot fi decât bănuite azi. Și, fiindcă istoria este întotdeauna scrisă de învingători, mă îndoiesc că ele vor fi vreodată cunoscute pe deplin și că cei responsabili de atâta suferință adusă semenilor lor vor fi în cele din urmă pedepsiți. Însă, ceea ce se vede cu ochiul liber, este că acum, cu o insistență diabolică, impostura este ridicată la nivel de politică globală. Iar impostorii sunt tocmai aceea care conduc lumea.

——————————————————————————————

, 1.Valentin Dimitriu: Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populației; Ziare.com, vineri 5 martie 2020


Rating 4.50 out of 5
[?]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*