”Opriți carantina! Trebuie cumva să ne construim o imunitate. Cum se poate întâmpla acest lucru dacă nu avem contacte unii cu alții?”

Mai nou, de când cu virusul acesta nou, nu ne mai îmbolnăvim. Acum ne infectăm. Din când în când mai și murim. E adevărat, nu în ritmul pe care l-ar dori câțiva jurnaliști pentru a le crește audiența.

 Boala fără nume

Ați observat? În mod ciudat, de când ne luptăm cu virusul acesta ciudat, nu ne mai spune nimeni de ce boală murim, care este boala ce ne ucide ori cum se numește molima care a băgat lumea în sperieți. ”Coronavirus”! o să rostiți repede, zâmbind cu condescendență și gândindu-vă cât de mocofan sunt. Numai că, nu-i așa.  Coronavirus nu este o boală. Nici COVID-19 nu este o boală. El este un agent patogen, adică vehiculul care aduce boala.  O boală care, în mod normal ar trebui să aibe un nume. Nume pe care toți, de la medicii renumiți care ne țin prelegeri despre spălatul pe mâni și până la politicienii care se întrec în a ne pedepsi, nu-l pronunță nimeni. S-a ajuns până acolo încât nici în certficatul de deces nu mai este înscris numele bolii care te-a trecut Stixul spre lumea celor drepți. De cele mai multe ori se trece, în grabă, ”Coronavirus”. De ce? Fiindcă boala se numește, banal, Gripă! Păi cum să bagi spaima în populație spunând că vine, valuri, valuri, și te poate ucide prozaica gripă!

Ca să nu credeți că inventez, că bagatelizez un pericol mortal, o voi cita pe prof. dr Karin Molling, virolog și cercetător renumit[1]: ”Aceasta este frica principală: boala este prezentată ca o boală îngrozitoare. În sine boala este ca o gripă într-o iarnă normală. Este chiar mai puțin agresivă în prima săptămână. Problema principală cu epidemia de Sars-Corona 2 este caracterul ei asimptomatic: oamenii nu își dau seama de ea și îi infectează pe alții”[2]

Până acum, ne-au chinuit degeaba

A trecut o lună, două chiar, de când conducătorii noștri iubiți, uniți într-o încrâncenare pe care n-am mai văzut-o, se întrec în a ne pedepsi. Iar eu nu înțeleg de ce ilustrele comisii, mințile luminate adunate grămadă la Cotroceni sau la palatul din Piață, nu observă că totul este degeaba. Virusul își urmează nederanjat marșul triumfal, iar organele statului, aflate în stare maximă de surexcitare, îi numără, timorate. victoriile.

Degeaba izolarea, carantina, autoizolarea practicată demonstrativ de elite, zidirea în casă a bătrânilor și așa loviți de soartă.

Degeaba închiderea granițelor, blocarea aeroporturilor, punerea sub cheie a economiei și aruncarea în șomaj a milioane de oameni.

Degeaba aplicarea distanței sociale (o invenție absolut idioată!).

Degeaba valul de amenzi năpustit asupra celor care mai vor să trăiască normal în ”România normală” inventată de dl Werner.

Degeaba închiderea demonstrativă a parcurilor, încruntarea zilnică a autorităților și intonarea pe străzi a imnului național din difuzoarele mașinilor de poliție.

Degeaba poziția de cioclu de la miezul nopții a ministrului de interne când anunță noi chinuri pentru cetățeni.

Degeaba armata scoasă pe străzi și degeaba patrularea demonstrativă a blindatelor pe bulevardele pustii cu scopul evident de a timora și mai mult o populație deja isterizată.

Degeaba am dat puteri sporite președintelui, transformându-l absolut inutil într-un adevărat suveran, poziție în care, vorba lui ”mă simt foarte confortabil” și din care nu se mai adresează decât părintește națiunii, cu ”Dragii mei români” sau, folosind pluralul princiar: ”Dragi concetățeni suntem cu gândul alături de voi”

Degeaba îndemnurile patriotarde la unitate, solidaritate și compasiune socială.

Degeaba vizitele televizate ale președintelui și ale întregului său alai la spitalele de campanie goale, încropite peste noapte de bruma de soldați ce ne-a mai rămas și degeaba  lozinca ieșită triumfal de sub geaca de piele înobilată de stema țării:”România este pregătiră pentru a face față acestei epidemii”

Spun DEGEABA întrucât nu se vede nicio îmbunătățire. Din contră, ne îmbolnăvim tot mai mulți, murim tot mai mulți, economia este pe zi ce trece mai adânc îngropată și, după cum chiar suzeranul Werner I ne-a declarat-o ”Ne așteaptă vremuri și mai grele”.

Nimeni nu ne spune dacă o viață, una măcar, a fost salvată de măsurile dure luate peste zi de înțelepții țării și anunțate, aproape conspirativ, la miez de noapte. Nimeni nu ne anunță unde sunt rezultatele pozitive pentru țară obținute ca urmare a renunțărilor și a chinurilor pe care ei, politicienii, ni le impun zilnic, într-un șir ce pare fără de sfârșit. Nimeni nu ne dumirește când chinul se va sfârși. Și, într-o apoteoză a tăcerii vinovate, tot așa cum le este frică să pronunțe numele bolii, tot așa se feresc ca de naiba să arate dacă vreuna dintre caznele la care ne supun pe noi toți a dat vreun rezultat. Unul! De ce atâta discreție? Fiindcă, orice ar spune ei, realitatea îi contrazice. Fiindcă s-ar descoperi că totul, dar absolut totul, a fost în zadar. Că, de fapt, a fost numai o campanie de imagine pentru ei și o campanie de subjugare treptată a noastră. Nimic mai mult. Fiindcă, evidența demostrează fără de tăgadă, boala și-a văzut de drum, unele dintre măsuri chiar au ajutat-o să progreseze și, practic, un întreg popor a fost, este și va fi torturat în mod inutil.

Pentru a fi mai bine înțeles, mă voi folosi tot de experiența prof. dr, Molling: ”Opriți carantina! Trebuie cumva să ne construim o imunitate. Cum se poate întâmpla acest lucru dacă nu avem contacte unii cu alții?”

Ar mai exista și alte motive ale muțeniei

Există și explicații care, tocmai pentru a nu fi enunțate, ar putea fi încadrate de binevoitori în mult blamata teorie a conspirației.

Astfel, vești sosite de peste ocean, din țara tuturor posibilităților, spun că virusul acesta nu s-ar fi răspândit pe cale naturală, de la om la om. Este imposibil, afirmă ele, ca într-un timp atât de scurt virusul să fi invadat întreaga suprafață a Pământului, fapt demonstrat de comparația cu graficul răspândirii celorlalte molime cunoscute până acum (SARS, Gripa Spaniolă,  Ebola etc) care au înaintat mult mai greu și care s-au limitat în a ataca câteva zone bine delimitate ale Terrei. Mai spun aceste vești sosite de departe că virusul ar fi fost răspândit din aer, cu precădere pe arii atent alese, cu scopul de a produce cât mai multe daune într-un timp cât mai scurt. Și, tot veștile de peste ocean ne mai anunță că întrega campanie de presă destinată isterizării populației globului ar fi fost atent organizată și susținută de anumite forțe rămase până acum nedescoperite.

Dacă, păstrându-ne cât de cât mintea clară, observăm acțiunile conducătorilor statelor invadate de virus, realizăm că măsurile luate depășesc cu mult în dimensiune ceea ce ar impune situația concretă a momentului. România este un exemplu excelent. La noi în țară s-a decretat starea de urgență națională în momentul în care cu acest virus ciudat se înfectaseră 165 de persoane și nu murise nimeni. Pentru ce atâta grabă? Ce anume impunea să ”Se instituie starea de urgență” Iar președintele țării să ne anunțe solemn că  ”pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi (…) libera circulație; dreptul la viață intimă, familială și privată; inviolabilitatea domiciliului; dreptul la învățătură; libertatea întrunirilor; dreptul de proprietate privată; dreptul la grevă; libertatea economică” Și, fiincă cele de mai sus reprezintă numai mizilicul, mai urmează un decret prezidențial cu 57 de articole stufoase. E mai ceva decât la izbucnirea războiului!

Prin urmare, nu-i firesc să te întrebi: ”Nu cumva autoritățile știau ceva ce trebuia ascuns populației”?  ”Nu cumva întregul scenariu, cu răspândirea bolii, cu numărul infectărilor, cu carantinarea în masă, cu morții care, de orice ar fi murit sunt declarați că acest Coronavirus este cauza, a fost dinainte elaborat”?

În sprijinul unei astfel de ipoteze vine și declarația recentă a doctorului german Thoms Cowan: ”Nu este virus. Este otrăvire (chimică sau radiologică)”.

Ca să nu mai vorbim despre exploziva expunere a doctorului american (născut în Marea Britanie) Rashid Buttar care, cu documente, arată că acest coronavirus nu este unul apărut natural (”The virus is NOT naturally-ocurring phenomenom”). Conform documentelor prezentate, inclusiv un articol din revista de specialitate NATURE, dl Buttar susține că acest coronavirus a fost creat la universitatea din Carolina de Nord, la Chapel Hill, în perioada imediat anterioară anului 2015, iar datele privitoare la crearea sa au fost publicate în noiembrie 2015. În lista specialiștilor care au contribuit la crearea virusului apare și numele Zeng Li-Shi. Dl Li-Shi era nici mai mult și nici mai puțin decât reprezentantul Key Laboratory of Special Photogens and Biosafety, Wuhan, Institute of Virology, Chinese Academy, Wuhan. Și pentru ca misterul să devină mai de nepătruns, dr Buttar mai spune că încă din anul  2014, omul de știință Li-Shi a primit din partea statului american numeroase granturi guvernamentale, dar și granturi din partea Academiei Chineze de Științe, fundației chineze Natural National Science, inclusiv din partea Programului de Cercetări Prioritar Strategice al Academiei Chineze de Științe. Pentru ce toate aceste fonduri? Ca să ajute la cercetări fundamentale privind coronavirusule! ”Guvernul Statelor Unite a plătit Guvernul Chinez pentru a efectua cercetări fundamentale în domeniul Coronavirusurilor”, mai afirmă dr Buttar. A spune că numitul coronavirus COVID-19 provine de la un liliac sau de la un șarpe este la fel de neadevărat ca atunci când cineva îți spune, ”Uite, cerul nu este albastru. Îl vezi așa, dar el nu e!” mai afirmă dr Buttar [3]

La ce să ne așteptăm?

Să ne așteptăm la alte statistici interne și externe care mai mult ascund adevărul decât să-l arate. Pare tot mai evident că o imensă campanie de escaladare a fricii a fost organizată la nivel mondial. Dacă datele prezentate ostentativ, clipă de clipă, ar fi comparate cu ceea ce s-a întâmplat în anii trecuți în aceeași perioadă, s-ar vedea clar că acest virus nu este nici pe departe mai periculos decât gripa sezonieră. Numai că, el este prezentat ca un asasin feroce tocmai pentru a induce teama. ”Apoi oamenii stau și ascultă: 20 de morți din nou, cât de îngrozitor! Știți când voi începe să mă panichez? Când vor fi 20.000. Abia atunci ne vom apropia de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, o gripă care a trecut complet neobservată” (Prof. dr. Karin Molling)

Să ne așteptăm ca, pe mai departe, să fim cobaii acestui teribil experiment care se numește, generic, pandemia COVID-19.

Să ne așteptăm la escaladarea fricii, situație absolut necesară justificării unor alte măsuri și mai dure pregătite deja: eventual carantinarea capitalei, probabil intrarea în carantină a unor județe sau a unor regiuni istorice și, cu siguranță, sporirea pedepselor pentru proteste ori pentru nerespectarea  zecilor de interdicții care se înmulțesc zilnic, concomitent cu sporirea puterii președintelui care va deveni, de facto, prin prerogativele obținute, similar unui suzeran.

Nimeni nu ne va lămuri ce este, cum se transmite sau de ce acest virus nu se supune regulilor specifice celorlalți viruși din aceeși familie. Simpla sa existență sa fiind suficientă, ca un bici la o turmă de bovine.

Nu vom afla când se va încheia întregul calvar pentru simplu motiv că  această stare de lucruri convine atât celor aflați la guvernare cât și președintelui. Le sporește puterea, îi ajută să-și atingă obiectivele politice fără controlul parlamentului și fără să se confrunte cu proteste cetățenești. Perpetuarea stării de urgență permite abuzuri fără repercursiuni, facilitează utilizarea banului public fără control, menține pumnul băgat în gura cetățeanului, înlesnește jocurile politice la limita legalității și abate atenția justiției de la adevăratele probleme ale societății. Ca și starea de război, situația în care ne găsim acum este propice apariției îmbogățiților peste noapte, speculațiilor de tot felul, înfloririi abuzurilor. Este exact mediul în care politicianul român, veros, corupt, specializat în mașinațiuni la limita legii, se simte cel mai bine.

Deci noi, cetățenii de rând, atâta vreme cât nu vom încerca să le deschidem ochii, atâta vreme cât nu le vom arăta că le-am descoperit minciunile, atâta vreme cât nu vom protesta, să ne așteptăm, vorba președintelui, la ”vremuri și mai grele”. Ele ne sunt gata pregătite!

——————————————————————————————

[1] Profesorul doctor Karin Mölling s-a născut în anul 1943 și este un virolog și un cercetător al SIDA recunoscut la nivel internațional. Până în anul 2009 a fost directorul institutului de virologie medicală de la Universitatea din Zurich. În anul 2007 a primit Swiss-Award, un premiu acordat personalităților elvețiene remarcabile. În anul 2018 a primul decorația Ordinul de Merit clasa 1 a Republicii Federale Germania.

[2] VIROLOG DECORAT DE GUVERNUL GERMAN: “oPRI’I CARANTINA!”, Tilo Graser, 28.03.2020

[3] https://www.youtube.com/watch?v=-T9vlpC0bRo

Rating 4.60 out of 5
[?]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*