Câteva întrebări pe care ”Dragii mei români” au dreptul să le pună președintelui Iohannis și celor din ”Guvernul meu”. Întrebări la care ei sunt îndreptățiți să primească un răspuns urgent și nu ”de îndată” în stil cotrocenist

 Sunt tot mai multe vocile care afirmă că isteria acestui coronavirus este indusă din motive politice și economice. Sunt tot mai mulți cei care, fiind specialiști de mare valoare, susțin că acest inamic public numărul 1, acest virus care, băgându-ne în sperieți, bântuie lumea ca o fantomă a morții, nu-i decât o banală gripă. O viroză sezonieră similară cu celelalte multe pe care omenirea, plătind cu mii de vieți pierdute, le depășește în fiecare an.

”Nu este nici mai grav nici mai puțin grav decât gripa

”Aceasta este o boală la fel de gravă ca şi gripa sezonieră pe care o tratăm în fiecare an. Din păcate, sunt mii de oameni în toată lumea care mor din cauza gripei sezoniere, şi acelaşi lucru se întâmplă şi cu coronavirusul, dar nu este nici mai grav, nici mai puţin grav decât gripa, care este o infecţie serioasă, dar nu duce la o catastrofă la nivel mondial”, a spus Mihai Netea, medic infecţionist şi profesor de biologie experimentală cu ocazia unei conferințe despre epidemia de coronavirus și cum ne poate afecta aceasta din punct de vedere genetic.                                                                                 

Filozoful, dar și medicul Sorin Lavric, într-un interviu dat Florianei Jucan pentru QMagazine, afirmă: ”Ce ne doboară nu e un microb, ci psihicul nostru adus în pragul surescitării apocaliptice (…) Ce sare în ochi este valul de spaimă provocat de abuzul mediatic din toată Europa. Trăiesc cu impresia că o conjurație a mass-mediei și-a pus în gînd să-i aducă pe oameni la un prag de isterie obștească. Iar de isteria aceasta s-au molipsit politicienii, dovadă tonul prăpăstios cu care se adresează fiecare națiunii lui” Și are atâta dreptate!

Ca mulți alți oameni cu piciorele pe pământ, cred că este o prostie să bagatelizezi o astfel de boală. Că am da dovadă de iresponsabilitate, în primul rând față de noi, dacă n-am lua nicio măsură de protecție. Dar de aici până la isteria în masă indusă de la cele mai înalte foruri ale țării, ale Europei, ale lumii, este o distanță enormă. Rațiunea pare a fi părăsit mințile politicienilor. În stil caracteristic marilor farisei, în dorința de a ne dovedi cât de mult au ei grijă de noi, politicienii ne tratează ca pe niște idioți care nu-s în stare să se îngrijească singuri. Măsurile din ce în ce mai dure, amenințările cu altele și mai și, amplificate prin sutele de voci ale jurnaliștilor de televiziune, ale politicienilor exaltați, ale ”analiștilor” atotștiutori, panichează o populație isterizată, debusolată, care nu mai știe cine are dreptate și unde este adevărul.

”Suntem în stare de război!”                                                                            

Un fost președinte al României, invitat în mod constant la o televiziune ce i-a rămas fidelă, bate aproape zilnic cu pumnul în recuzita acesteia și cere, așa cum neuronii săi permanent turmentați îi dictează: ”Să iasă armata în stradă! Să scoatem tancurile! Fiecare cetățean să fie păzit de soldați înarmați!            

”Suntem în stare de război!” strigă și președintele Franței.

  Dincolo de ocean, Donald Trump a îmbrăcat tunica unui ”președinte de război” și a declarat națiunii americane ”Este marele nostru război. Trebuie să învingem în acest război. Este foarte important!”

Nici președintele în funcție nu se lasă mai prejos: ”Gravitatea situației e fără precedent și tocmai de aceea trebuie să ne unim forțele pentru a izbândi împreună (…)  În momente de cumpănă arătăm cine suntem cu adevărat. E timpul compasiunii (…) nu ne vom opri și vom lua măsuri mai dure” împroșcă de la televizor Klaus Werner Iohannis. ”Am convenit să folosim și armata (…)”Armata va pune la dispoziție personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine, jandarmerie și poliție”, ne mai spune calm, de la înălțimea pupitrului prezidențial, dl Iohannis.  Nu trebuie să fii vreun geniu ca să constați că sunt exact acele îndemnuri adresate populației la declararea stării de război. Îndemnuri folosite tocmai de aceia care sunt responsabili de declanșarea lui.        

Efectele pe termen lung ale carantinei                                                                        

Pe la nicio televiziune din astea populare, pe unde tipi și tipe plătiți cu miile de euro pe lună fac spume la gură răspândind panică, nu se vorbește despre efectele negative asupra sănătății ce apar ca urmare instituirii carantinei obligatorii la nivelul  unei țări sau a unui continent. Niciun doctor care cere măsuri tot mai drastice de izolare, niciun politician dintre aceia care cred că declarația pe proprie răspundere (pe care ne obligă s-o avem în buzunar când împinși de nevoi căutăm vreo budă publică) ne va apăra de viruși, nu spun că, prin izolarea sa forțată, populația va pierde o mare parte din imunitatea naturală pe care organismul, în confruntarea cu diverși viruși și bacterii, o întărește continuu, în fiecare zi. După luni de zile de izolare, de chin între patru pereți, de ”infectare” cu ”virușii” spaimei, vom ieși din această nebunie nu numai mai săraci, nu numai fără loc de muncă, nu numai debusolați și tarați psihic. Vom ieși cu o imunitate mult scăzută și vom deveni o pradă ușoară pentru alți viruși, prezenți, activi și în zilnică transformare, puși acum în umbră de regina cu coroană. Primele victime vor fi bătrânii!

Și fiindcă veni vorba, este bine de știut că denumirea ”Coronavirus” a ajuns cuvântul cel mai folosit pe mapamond. 9,780.000.000 de rezultate este cifra pe care o indică o simplă căutare pe Google! Cu peste două miliarde peste populația Terrei!

Întrebări la care așteptăm răspuns

Cine a declanșat această nebunie? Cine o întreține? Cât ne costă menținerea la un asemenea nivel, luni și luni de zile, a acestei psihoze? A început al Treilea Război Mondial și noi nu am aflat? Cine va plăti pentru dezastrul care se prefigurează și cum? Vom afla vreodată adevărații mastermaeștrii  acestui mecanism îngrozitor prin efectele sale nefaste pentru miliarde de oameni? Se experimentează la plan global utilizarea celei mai perfide arme psihologice: frica animalică? De ce, în paralel cu efectele COVID-19, nu sunt prezentate public și efectele intimidante ale gripei sezoniere? Cine blochează apariția în spațiul public a acestor date și cui folosește asta? Cine vă dă dreptul să ne tratați ca pe niște idioți? Cine sunteți voi să blocați în casă milioane de bătrâni fără a le mai da dreptul să-și cumpere pâine, apă, medicamente sau să se bucure de aerul primăverii? După ce le-ați tăiat pensiile, după ce le-ați ciuntit dreptul la tratamentul în sanatorii, după ce le-ați redus gratuitatea la medicamente, cu al cui drept, acum, îi condamnați pe părinții și bunicii voștri la o moarte lentă și chinuitoare închiși, ca în celulele închisorii, în garsonierele sau în apartamentele lor insalubre? Ale cui interese le apărați voi, parveniților?

Sunt întrebări care, într-un mod sau altul, ne-au trecut fiecăruia dintre noi prin minte. Sunt întrebări pe care noi, cei care îi plătim, avem dreptul de a le pune acestor indivizi plini de ei, cu creierul inundat de autosuficiență, acestor semianalfabeți, deveniți peste noapte cunoscători a orice, transformați de stăpânii lor în mercenarii care, prin decrete idioate plăsmuite în miez de noapte, se străduiesc să dreseze prin îndobitocire un întreg popor. Sunt întrebări la care avem dreptul la un răspuns! Nu ei ne-au adus pe noi aici, noi i-am urcat pe ei acolo de unde se cred Dumnezei. Și tot noi o să-i dăm jos.

Rating 4.33 out of 5
[?]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*