MIELUL

MIELUL

Legea pensiilor a fost adoptată tacit de senat. Fără modificări. Aşa cum au gândit-o cei care doresc, în timp, dispariţia fizică a pensionarului roman. Partidul care criticase legea în modul cel mai vehement, care declarase iubire veşnică pensionarilor, s-a retras de la vot permiţând validarea procedurii de adoptare tacită. Fiecare Stan Păţitu posesor al unei picături de logică a prevăzut acest final. Fiindcă România a devenit o ţară a politicienilor, fără cetăţeni. Inafară de binele propriu, de manevrele lor politicianiste nu contează nimic.
Dar azi, acest tragic eveniment a fost eclipsat de de măsuri prezidenţialo-guvernamentale mai îngrozitoare. Condamnarea la înfometare a circa şapte milioane de români! De ce? Deoarece cei doi care se află la cârma ţării, B&B, nu cunosc cum se conduce o ţară. Deoarece sunt incapabili să găsească soluţii adevărate. Fiindcă aşa “vrea muşchii” domnilor B&B. Nici nu ştiu cum să le mai spun. Îmi este jenă să pronunţ chiar şi numele celor doi…
Am înţeles că vor fi proteste. Sindicaliştii, grupuri sociale sau profesionale, pensionarii vor picheta guvernul şi preşedinţia. Dacă numai asta se va face, celor doi nu le va păsa. Fiindcă cei de la putere nu mai au ţară şi nici simţăminte. Au numai interese. Poate să strige, să sufere ori să moară oricine. Ei şi ai lor s-o ducă bine.
Sunt vremuri de adâncă ruşine, de umilinţă, de nedreptate şi teroare. Un popor este sacrificat. Şi el merge ca mielul la tăiere, încrezător în mâna ucigaşă care ar fi trebuit să-l apere şi să-l hrănească. Nu se opune.
Mă gândesc că îţi trebuie o doză imensă de nesimţire ca să mai poţi ieşi şi vorbi în faţa milioanelor de oameni pe care i-ai adus în stare de sărăcie gravă, pe care acum îi furi pe faţă. Şi să le mai spui că o faci pentru binele lor! Din nefericire, B&B nu au nici o problemă cu bunul simţ şi nu cunosc simţământul de ruşine.

Rating 3.00 out of 5
[?]

2 thoughts on “MIELUL

  1. Sa ma anunte si pe mine cineva cand gainarul Oprea Gabriel isi da demisia, asa cum a promis ragnind ca o javra.

  2. Ca Oprea sa-si dea demisia trebuie sa simta ca existam.
    Nemultumirile noastre comentate prin e-mail nu sunt suficiente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*