Să vă fie ruşine!

vaccin-baniO campanie mediatică a guvernului pare a se apropia de stadiul isteriei. Este vorba de campania în sprijinul ideii de vaccinare obligatorie a copiilor. Conform organizatorilor acestui tumult mediatic, dacă nu-ţi înţepi copilul cu vaccinul stabilit de ei eşti iresponsabil, troglodit, antieuropean şi, probabil,  în curând vei fi socotit comunist împuţit ori chiar antisemit.

Ba, mai ieri, morăcănosul şi boţitul nostru prim-ministru afirma în faţa reporterilor şi a camerelor de luat vederi că părintele care refuză să-şi supună copilul supliciului şi hazardului noilor vaccinuri va trebui să fie scos din drepturile părinteşti legitime. Câtă imbecilitate! Ai putea crede că lipsa de neuroni din interiorul prea ilustrului craniu al domniei sale a fost suplinită, în mod fericit, cu surplusul de piele de pe faţă…

Se plătesc milioane de euro pe spoturi publicitare, se aruncă inutil alte milioane pentru emisiuni media şi pentru atragerea în deşănţata campanie a unor nume cunoscute. Totodată, se cheltuie tot mai puţin pentru asigurarea unor vaccinuri sigure, vânturându-se prea cunoscutul laitmotiv: „nu sunt bani”.

În mod ciudat, pare că niciunul dintre oficialii care dirijează această nebunie mediatică nu caută să afle care sunt adevăratele cauze ale refuzului părinţilor de a accepta vaccinarea. De ce nu-i interesează?  Fiindcă pentru aceşti politicieni nu adevărul contează. Altceva este important pentru ei: banul şi mulţumirea deplină a celor care i-au adus la putere. Şi, pentru asta, sunt dispuşi la orice.

Nu, domnilor guvernanţi! Nu s-a lansat în România o bombă care să răspândească din ceruri  boala denumită „contravacc”; nici nu s-au prostit brusc milioane de părinţi; nici nu au suferit subit românii modificări  comportamentale ucigaşe în raport cu proprii copii. Nu, domnilor guvernanţi, nu am devenit pe neaşteptate  un popor de iresponsabili, de ucigaşi ai pruncilor naţiunii!

Cauzele adevărate sunt cu totul altele. Mult mai fireşti, la vedere şi lesne de înţeles pentru toţi cei care vor să le vadă. Clare pentru toţi aceia care iubesc cu adevărat această ţară. Iar voi, trecători şi în mare parte vânduţi cârmuitori ai destinelor nostre, le cunoaşteţi foarte bine!

Mai întâi aţi distrus, din interes contrar asigurării sănătăţii naţiunii, industria românească de vaccinuri. Aţi avut astfel motivaţia oficială de a importa vaccinuri ieftine, nesigure, uneori în pragul termenului de expirare, de la producători îndoielnici

Apoi aţi impus renunţarea la sistemul de vaccinare etapizat în timp cu vaccinuri simple şi sigure. Sistem care se dovedise eficient şi nepericulos timp de multe decenii, sistem pe care nimeni nu-l evita. Şi, în următoarea etapă, aţi adoptat metoda vaccinării în bloc – un vaccin conţinând trei, cinci sau mai multe tulpini de virus la o singură inoculare. Nu v-a interesat, în marea grijă pe care acum o afişaţi faţă de prunci, că introducerea simultană a atâtor tulpini potenţial agresive într-un organism de numai câteva kilograme, încă neadaptat total lumii în care sosise, produce un şoc greu de depăşit. Un şoc care, în cele mai multe cazuri, nu numai că aduce suferinţă imediată pruncului, dar lasă urme pentru tot restul vieţii în sănătatea copilului.

Nu v-a interesat nici evidenţa. Faptul că niciun producător al actualelor vaccinuri nu îşi asumă nici cea mai mică responsabilitate cu privire la efectele negative ale “medicamentelor” pe care ei le produc şi care sunt destinate a fi utilizate la noii născuţi. Este scris negru pe alb pe fiecare prospect al acestor vaccinuri:has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility”…

Pur şi simplu, nu vă pasă! Şi continuă să nu vă pese deşi aţi fost avertizaţi asupra efectelor dezastruoase ale acestor vaccinuri, deşi doctorii responsabili au tras numeroase semnale de alarmă, deşi decesele copiilor şi sechelele apărute în urma aplicării acestui nou sistem s-au înmulţit îngrijorător, deşi trăim într-o ţară în care mortalitatea infantilă şi cancerul la copii au ajuns la cote alarmante, deşi aţi văzut mii de părinţi disperaţi aleargând zile şi nopţi în şir de la un spital la altul, purtând în braţe puii aceia de om chinuiţi de febră şi spasme căpătate în urma vaccinării.

Aveaţi ordin să instituiţi acest nou sistem, să cumpăraţi pe bani mulţi (banii noştri nu ai voştri!) noile vaccinuri. Aveaţi interes să-i îmbogăţiţi pe producătorii de aiurea şi totodată să vă îmbogăţiţi şi voi. Nu de români v-a păsat! Nu de copiii pe care acum, la împotrivirea părinţilor de a-i mai chinui, vă prefaceţi că le purtaţi de grijă vă doare pe voi sufletul!

Adevărul este că ne credeţi proşti. Adevărul este că vă mobilizaţi să ne manipulaţi şi cheltuiţi fără milă din banii noştri pentru a vă atinge acest scop. Adevărul este că există o mulţime de alte posibilităţi de a ieşi din acest impas înaintea legiferării vaccinării obligatorii sau a ameninţării  cu decăderea din drepturile părinteşti, doar că nu asta vă preocupă. Adevărul este că părinţii, la disperare, au ajuns la concluzia, devastatoare pentru un părinte trăitor în secolul XXI, că este mai sigur pentru copil să-i fie lăsată sănătatea la mâna hazardului decât să-l supună voit la riscurile acestui tip de vaccinare! Adevărul este că  firescul alegerii părinţilor este demonstrat de realitatea de zi cu zi cu care, din cauza voastră, ne confruntăm: în România, aşa „nevaccinaţi” cum sunt, au murit 31 de copii ucişi de rujeolă; de cancer, vaccinaţi ori nu, mor mai mult de 400 de copii pe an, iar alte multe sute de mii sunt lipsiţi de cel mai elementar gest de asistenţă medicală.

Moartea fiecărui copil este o tragedie. Dar, a construi o campanie mediatică uriaşă  în sprijinul impunerii unui vaccin potenţial asasin folosindu-te de moartea copiilor nevinovaţi (vezi popularizarea excesivă, catastrofică, a îmbolnăvirilor de variolă), reprezintă o faptă de un cinism criminal. Iar voi, aşa zişi conducători ai României, asta faceţi! Până aici v-a adus setea de înavuţire şi slugărnicia nemărginită faţă de stăpânii voştri pe care îi transformaţi azi şi în stăpâni ai sorţii copiilor noştri. Iar pe noi, ne doriţi sclavi ai acestui nou sistem de vaccinare – potenţial ucigaş al copiilor noştri.

Să vă fie ruşine!

Rating 4.50 out of 5
[?]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*